Halfest 2013

Årets halfest, som blev afholdt lørdag den 16. marts 2013 er veloverstået.
Som stort set altid med 2 veloplagte bands. Det ene band var godt kendt, idet de tidligere har optrådt på halfestens scene. De gav os alle en fantastisk aften sammen med Sweethards i 2009. Bandet er Madam Blå, som mest optræder i forbindelse med store arrangementer i det vestlige Jylland, men som igen tog turen til Sjælland for at fyrre den af i Ramsø Hallen.
Det er et band som mestrer mange forskellige shangure og når selveste Madam Blå griber mikrofonen er der ikke et øre tørt. Hendes udstråling tager næsten pusten fra resten af Pop•Rockerne, når hun bliver skudt tværs over scenen fra trampolinen. Disse fem dygtige musikere er født til at underholde. Der er noget at kigge på hele aftenen, med vanvittige udklædninger, crazy indslag, det fedeste lysshow og en fantastisk  lyd.

Madamblå
.

Pop•Rockerne blev suppleret af et andet kendt jysk band, bestående af fire musikere, der tilsammen udgør rockabilly bandet BILLYBOBBERS , er måske i virkeligheden født fem årtier for sent. De formår at fremstå så ægte som et band, der kunne have gjort det, de gør i dag, til den helt store guldmedalje i 50erne.