Afholdte halfester

Halfest 25. marts 2006

Bamses Venner.

Festudvalget bestod af:  René Pfeiffer, Henriette Pfeiffer, Kevin Rasmusen, Jørgen Thorsgaard og Henning Riber.

 

 

Halfest 11. november 2006

Herefter havde vi fået blod på tanden, så allerede samme efterår prøvede vi at arrangere RocAzino til lørdag den 11. november 2006.

Men det blev ikke så stor en succes.

Festudvalget bestod af:  René Pfeiffer, Henriette Pfeiffer, Kevin Rasmusen, Jørgen Thorsgaard og Henning Riber.

Halfest 24. marts 2007

Men alligevel havde vi ikke miste troen på at det skulle fortsætte med halfester i Gadstrup. Derfor arrangerede vi igen Bamses Venner til at spille op til halfest lørdag den 24. marts 2007. Der kom igen mange mennesker.

Festudvalget bestod af:
René Pfeiffer, Henriette Pfeiffer, Kevin Rasmusen, Jørgen Thorsgaard og Henning Riber.

Halfest 2008

Så måtte der prøve noget større og valget blev denne gang på Shu•bi•dua.

Festudvalget bestod af:
Tina Larsen, Tina Tofte, Bjarne Christiansen, Finn Paulsen, Jørgen Thorsgaard og Henning Riber.

Halfest 2009

Vi ville prøve noget helt andet. Derfor valgte vi underholdningsbandet Sweethearts. De optrådte sammen med et lokalt band fra Varde egnen Madam Blå.
Det blev en kæmpe succes.

Festudvalget bestod af:
Lisbeth Rishøj, Bjarne Christiansen, Tina Tofte, Finn Paulsen og Henning Riber.

Halfest 2010

Nu måtte vi erkende, at kimen var lagt til, at have flere bands i spil. Samtidig have vi en ide om at det ville være en god ide med en toastmaster.
Her faldt valget på Jan Monrad, som skulle hjælpe os godt igennem festen og samtidig give at par af sine fremragende monoloer.

Sådan skulle det imidlertidig ikke gå, idet det viste sig at lydkvaliteten var således i hallen, at det kun var de få borde nærmest scenen som kunne høre hvad der blev sagt fra scenen.
Så det var kun de forreste som fik rørt lattermusklerne. Resten fortsatte festen som intet skete på scenen.

Denne halfest blev som den forrige med meget pænt overskud, så der bliver igen i år et godt afkast til de to foreninger Fodbold & Håndbold.

Festudvalget bestod af: Lisbeth Rishøj, Bjarne Christiansen, Tina Tofte, Finn Paulsen og Henning Riber

 

Halfest 2011

Den syvende halfest i Ramsøhallen blev oplevet af godt 400 glade deltagere.

Da Jakob Sveistrup kom på, gav han prøven på melodigrampris numret ”Tænder på dig” og man må sige, at selv om den er fra 2005, var der absolut ikke nogen blandt publikum, som havde glemt det iørefaldende nummer.

 

Efter Jakob Sveistrup, kom turen til Signal, som er et mere ukendt band, men det må siges de gjorde deres indtog i Ramsøhallen, ikke mindst med en fremragende sanger inde, som kunne sit kram og leverede, hvad publikum efterspurgte.

De havde heller ikke sparet på krudtet, ved at tage sangerinden Christina Chanée med.

Christina er bedst kendt som vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2010 sammen med Tomas n’evergreen.

Med deres velklingende musik, måtte da også give et par ekstra numre

Festudvalget bestod af: Jens Ammentoft, Berit Adamsen, Tina Tofte, Søren Bager og Henning Riber

Halfest 2012

I mange år har Le Freak været kendt, som et af landets mest underholdende og udholdende live-bands. Denne betegnelse gentog sig i Gadstrup, hvor knap 400 glade gæster dansede gulvet tyndt til de fantastiske rytmer. Le Freak leverede virkelig et levende og nærværende show fyldt med pailletten af fremragende melodier.
Le Freak
Inden musikken gik i gang, var der disket op med en dejlig buffet, som blev leveret af slagter Frimann i Roskilde og hele menuen blev sluttet af med kaffe og kag.

Så var bunden lagt til at gå i gang med, at danse og der blev gået til den hele aftenen, hvor de to bands spillede på skift.
Andersen & Larsen
Det andet band var Anders & Larsen Ala carte, som gav en musikalsk rejse gennem Kim Larsens univers. Orkestret havde et spændende program med Kim Larsen og Gasolin numre og har specialiseret sig i både at spille og fortolke hans musik.
Man må sige de leverede den ”rene vare” og den naturlige kontakt til publikum, som det vigtigste.

Festudvalget bestod af: Berit Adamsen, Tina Tofte, Claus Jepsen og Henning Riber

Halfest 2013

Årets halfest, som blev afholdt lørdag den 16. marts 2013 er veloverstået.
Som stort set altid med 2 veloplagte bands. Det ene band var godt kendt, idet de tidligere har optrådt på halfestens scene. De gav os alle en fantastisk aften sammen med Sweethards i 2009. Bandet er Madam Blå, som mest optræder i forbindelse med store arrangementer i det vestlige Jylland, men som igen tog turen til Sjælland for at fyrre den af i Ramsø Hallen.Madamblå
Det er et band som mestrer mange forskellige shangure og når selveste Madam Blå griber mikrofonen er der ikke et øre tørt. Hendes udstråling tager næsten pusten fra resten af Pop•Rockerne, når hun bliver skudt tværs over scenen fra trampolinen. Disse fem dygtige musikere er født til at underholde. Der er noget at kigge på hele aftenen, med vanvittige udklædninger, crazy indslag, det fedeste lysshow og en fantastisk  lyd. Pop•Rockerne blev suppleret af et andet kendt jysk band, bestående af fire musikere, der tilsammen udgør rockabilly bandet BILLYBOBBERS , er måske i virkeligheden født fem årtier for sent. De formår at fremstå så ægte som et band, der kunne have gjort det, de gør i dag, til den helt store guldmedalje i 50erne.


Festudvalget bestod af: Tina Tofte, Claus Jepsen, Julie Jensen og Henning Riber

Halfest 2014

Hovedbandet På Slaget 12

2013-10-24 Promotion På Slaget

En dansk oversættelse af det store 60’er hit, ”In The Midnight Hour” lagde i 1984 navn til det, der skulle blive et af Danmarks populæreste live-orkestre: P Å S L A G E T 12
I 1986 udgav orkestret den første LP – Niels Kirkegaard fortæller: ”Blot det, i det hele taget at få lov at udgive en LP var stort for os.
Vi havde siden vores live-debut spillet en del i Århus, men ville gerne ud i hele Danmark og spille, og det håbede vi, at LP’en kunne bane vejen for.
Vi havde slet ikke i vores vildeste fantasi forestillet os at den kunne gå hen og blive så stort et hit” Men det blev den, i løbet af januar 1987 kravlede På Slaget 12 støt og roligt op ad salgshitlisten og nåede i februar helt op på førstepladsen: ”Vi var simpelthen på få måneder gået fra at være et lille ukendt band fra Århus til at være landets mest populære. Noget af en omvæltning for os!”
Årene efter den første LP har budt på mange succes’er for På Slaget 12, men der er ikke tvivl om, at det næste helt store højdepunkt kom, da det første Let’s Dance-album blev udsendt i 2002. Albummet blev en kæmpe succes med fast placering i toppen af hitlisten et helt år og 110.000 solgte eksemplarer.
Let’s Dance 2 kom i november samme år og senere kom Let’s Dance 3 og 4, og også de blev store succeser. I alt har de fire Let’s Dance-albums solgt 280.000 eksemplarer og sammenlagt har orkestret inklusive Ann-Mette.

2013-10-25 Promotien Nightlife Pressetekst

Det andet band Nightlife.
NIGHTLIFE er et populært og spilleglad partyband, som fyrer op under dansegulvet med de største danske og internationale hits fra de seneste årtier!
ABBA, Medina, Prince, Michael Jackson, Dodo and the Dodos, One Two, Sanne Salomonsen, Duffy, Ray Dee Ohh, Simply Red og Danseorkestret er blot et lille udkast af de mange kunstnere NIGHTLIFE hylder. Med stor energi og entusiasme, leverer bandet altid et engageret og professionelt show, som sparker r..!
NIGHTLIFE er et super velspillende band med den skønne, spændende og fantastisk velsyngende danske sangerinde Maria McAllister i front.
Alle musikere har mange års erfaring fra scener rundt om i ind- og udland, hvor bandet bl.a. har spillet som opvarmning for flere kendte danske musiknavne.

Ialt deltog 518 glade gæster i festen og overskuddet var en fornøjelse.

Festudvalget bestod af: Tina Tofte, Claus Jepsen, Julie Jensen og Henning Riber

 

Halfest 2015

Det er 35 år siden Dodo & The Dodos mødtes, men de giver stadig hvad de har – på store og små scener.

Hvis nogen derude er i tvivl om, hvor vidt Dodo & The Dodos stadig har en plads i danskernes hjerter, skulle de Dodo and The Dodoshave været på sidste års Skanderborg-festival. Da sang folk med på de kendte sange, men de gjorde det vel at mærke også tyve minutter før Dodo & The Dodos gik på scenen. Forklaringen er enkel, synes guitaristen Anders Valbro: »Vi overholder verenskomsten med vores publikum. Vi skal  være ydmyge, koncentrerede og 110 procent til stede, og har for længst indset, at vores sange ikke  længere kun er vores.« »Det at give koncert må aldrig blive rutine,« tilføjer Dodo Gad. »Hvis vi  prøver at køre den hjem på automatpiloten, kommer folk ikke næste gang.«
Sange som ’Vågner i natten’, ’Gi’ mig hvad du har’ og ’Sømand af verden’ har »vokset sig større end  os, de lever deres eget liv,« siger Anders Valbro. Det har de gjort siden Dodo & The Dodos nærmest  ud af intet slog afgørende igennem i 1987-88. Det var dengang alle danske rocksangerinder gik i  Anne, Sanne & Lis-skolen på nær Hanne Boel, der var den nye pige i klassen.
Der fik hun ikke konkurrence af Dodo, for hun og The Dodos var noget for sig selv. Ligesom deres  sange. De fleste danskere havde første gang hørt Dodo alias Maria Charlotte Gad uden at vide, at det  var hende. I 1986 var hun som sanger på ’Re-Sepp-Ten’ med til om muligt at få fodboldfeberen før  VM i Mexico yderligere i vejret. Sangen blev en storsælgende landeplage.
Studinen fra Aurehøjs sprogligt-musiske linje havde sunget kor for bl.a. Lotte Rømer, men  koncentrerede sig ellers om den musik hun, kæresten Jens Rud, trommeslageren Lars Thorup,  keyboardspilleren Steen Christiansen og Anders Valbro fremdyrkede i et pladestudie i det  københavnske nordvestkvarter.
De var i absolut stilfærdighed albumdebuteret i 1983 som Copyright efter en række år som  coverband på cafeer. I 1985 tog de navneforandring til Dodo & The Dodos for at se om de kunne kombinere sjov og alvor.
Deres gamle musiklærer, Michael Bruun fra Tøsedrengene (og senere Ray- Dee-Ohh), blev deres  producer og sparringspartner sammen med andre i det kreative, stimulerende miljø omkring  pladeselskabet Replay, hvis medarbejder Jan Trondhjem under pseudonymet J. Gedde havde et  godt ping pong samarbejde med Dodo omkring teksterne.
Da Dodo & The Dodos brød igennem via en tv-optræden i november 1986 med ’Giv mig hvad du har’  kaldte anmelderne dem både en overnight sensation og »et drivhusorkester«. Det sidste var mere  rigtigt end det første. »Vi havde faktisk gået i skole sammen og spillet i en årrække, før vi slog  igennem,« fortæller Anders Valbro. »Tid binder, og det giver os den dag i dag stor styrke og  modstandskraft at være sådan nogle, der kan sidde i turbussen og mindes denne eller hin sære  stodder til en lærer, vi havde i ottende klasse.«
Grunden til bandets lange levetid er, mener han, at »vi passede rigtig godt på hinanden, mens vi  kommercielt blev større og større. Vi for ikke vild i jagten på succes. Og har jo efterhånden overlevet  en række statsministre…«Som så ofte før ignorerede pladekøberne de skeptiske kritikere. På to år  solgte debutalbummet og den næste cd omkring en halv million eksemplarer, og deltagelsen i Grøn  Koncert 1989 beviste med tilskuertal af bibelske dimensioner, at døgnfluen var kommet for at blive.
De ørehængende sange blev en fast del af radiorepertoiret; en position, de har fastholdt. Til dato er  der solgt over 1,5 millioner plader med Dodo & The Dodos, der har udgivet seks studiealbums.
Det seneste kom i 2008, men der ikke et nyt på vej. Som Dodo og Anders Valbro forklarer: »Vi har  mange nye sange og har været i studiet, hvor alt har været på bordet. En ny single er på vej, men vi kan nok ikke se os selv udsende en ’almindelig’ cd med 12 nye numre. Det er tiden lige som ikke til,  men vi skal nok give ny lyd fra os med mellemrum«.
Også på den led er Dodo & The Dodos et meget tidssvarende band. Det lader det også til, at  koncertpublikummet synes. I hvert fald er der også i år efterspørgsel efter bandet og deres  evergreens.
Anders Valbro og Dodo er ikke i tvivl om grunden: »Vi har sange, hvor vi kan spille to-tre akkorder og så ved publikum, hvor vi er. Sådan har vi det også selv. De sange kan stadig tænde os, fordi de jo også indgår som et lydspor til vores liv, til vores minder. Det lyder corny, men vi kan faktisk stadig begejstres over vores egne sange.«Engang kunne ingen forestille sig en rockmusiker over de fyrre.
Nu oplever Dodo & The Dodos deres gamle idoler som Rolling Stones og Paul McCartney turnere som vitale folkepensionister. Og bandet ser ingen grund til at trække stikket ud.
»Hvorfor ikke? Så længe vi har noget på hjertet og så længe vi synes det er sjovt,« siger Dodo & The Dodos, der altid giver, hvad de har.

512 glade gæster deltog i festen trods det var et dyrere band denne gang, endte det med et pænt overskud.

Festudvalget bestod af: Tina Tofte, Claus Jepsen, Julie Jensen og Henning Riber

 

Halfest 1. april 2016

Stig & Vennerne

Festudvalget bestod af: Tina Tofte, Claus Jepsen, Julie Jensen