Halfest 2010

Med Jan Monrad som konference blev en vellykket halfest afviklet.

Aftenen startede med en lækker buffet, hvor 500 oplagte festgæster tog godt for sig af retterne. Under spisningen spillede 5aLive hyggemusik, men hyggemusikken gik hurtigt over i at hele salen var på gulvet og dansede boogi woogi hele hallen rundt.

Ind imellem havde Jan Monrad forskellige indslag bl.a. præsenterede han samtlige sponsorer til halfesten. Præsentationen blev afsluttet med at Uddeleren for DagliBrugsen Bjarne Christiansen blev kaldt på scenen for, at overrække en sponsor gave på 10.000,- fra DagliBrugsen OK til Gadstrup IF.

Så for formand Gadstrup IF Merete Olsen, blev også kaldt på scenen for, at modtage det flotte sponseret. Merete takkede for gaven og informerede om, at pengene ville blive brugt til møbler i forbindelse med renovering af klubrummet i Ramsøhallen.

Herefter gav Jan Monrad under stor jubel en af sine Mogens monologer. Dog var lyden i hallen så dårlig, at de bagerste ikke kunne høre. Ærgerligt, men en del tog dog sagen i egen hånd og gik op foran, for at få hele oplevelsen.

Så var der ellers lagt op til aftenens hovednavn Henning Stærk, som ”tilfældigvis” havde fødselsdag.

Så da Jan Monrad præsenterede Henning Stærk, overrakte han samtidig en flot stor fødselsdagsbuket. Herefter brød hele publikummet ud i fødselsdagsangen godt hjulpet på vej af det andet band 5aLive.

Men trods de 61 år må det siges den gamle ikke har glemt sit håndværk. Det var båden en oplagt Henning Stærk og et velspillende band som fyrede den af.

Aftenen sluttede af med det meget rutinerede danseband 5aLive, som virkelig kan underholde publikum med festlige indslag iklædt kostymer, som brude pige, Tina Turner mf. De formåede også at få et veloplagt publikum til at danse så sveden haglede.

Da det hele var slut, spurgte flere gæster på datoen på næste Halfest. Den er dog ikke helt fastlagt endnu, men med stor sikkerhed bliver det lørdag den 19. marts 2011.